چهلوهفتمین نشست کرسی یونسکو در فرهنگ و فضای مجازی: دوفضاییشدن جهان
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
چهلوهفتمین نشست کرسی یونسکو در فرهنگ و فضای مجازی: دوفضاییشدن جهان با عنوان «کودکان عصر دیجیتال: تأملی در میانجیگری والدین» با سخنرانی دکتر معصومه تقیزادگان، دکتری ارتباطات و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، در روزسهشنبه 17 خرداد 1401، ساعت ۱3:3۰ الی 15:0۰ بهصورت حضوری و مجازی در دانشکدة مطالعات جهان برگزار شد.
مصرف رسانهای کودکان همواره از دغدغهها بوده و ظهور فضای مجازی با ویژگیهای خاص خود این دغدغه و نگرانیها را بیش از پیش برجسته ساخته است؛ چراکه پیش از این خطرها و آسیبها مکانمند بود، اما در حال حاضر بیزمان و بیمکانی بهعنوان ویژگیهای اصلی فضای مجازی، سبب شده است که دامنه و کنترل خطرها بسیار سخت باشد، بهخصوص در مورد کودکان که سبب ایجاد اضطراب در والدین میشود.
دکتر تقیزادگان بر پایة نقش میانجیگری والدین در کاهش آسیبهای برخط برای کودکان، دادههایی را در سال 1400 گرد آورده است. نمونههای مصاحبه با روش نمونهگیری معیارمحور یا هدفمند انتخاب شده است. حجم نمونه نیز بر مبنای نمونهگیری تا اشباع نظری پیش رفت. در نهایت، با 21 والد مصاحبهشده و متن مصاحبهها پس از پیادهسازی با استفاده از نرمافزار مکس.کیو.دی.ای، در سه زیرعنوان تحلیل مضمونی انجام داده است. این سه زیرعنوان عبارت است از نگرشهای والدین، راهبردهای والدین و چالشهای والدین. همچنین، تلاش کرد حوزة مفاهیم مرتبط و متداخل این حوزه را شرح دهد.
اداره این نشست را دکتر حمیده مولایی، عضو هیئت علمی دانشکدة مطالعات جهان، برعهده داشت.
فیلم کامل این نشست در آدرس زیر در اختیار علاقهمندان است.
[/av_textblock]
[av_slideshow size=’featured_large’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’12977′][/av_slide]
[/av_slideshow]
دیدگاهتان را بنویسید