نشست هفتم: مدیریت کووید 19 در کرة جنوبی
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
دانشکدة مطالعات جهان دانشگاه تهران با همکاری انجمن ایرانی مطالعات جهان، دومین سلسلهنشستهای مجازی «همهگیری کرونا و تحولات جهانی در عصر کرونا و پساکرونا» را از 8 اردیبهشت الی 5 خرداد 1400، هر چهارشنبه ساعت 18:00 الی 19:00، به مدت پنج هفته، در کانال اینستاگرام دانشکده برگزار میکند.
در دومین نشست از دومین سلسلهنشستها، دکتر جینسونک سانگ، دکتری اقتصاد، محقق دانشگاه گوبکین، روسیه، در روز چهارشنبه 15 اردیبهشت 1400 سخنرانی خود را به زبان انگلیسی، با عنوان «مدیریت کووید 19 در کرة جنوبی» ایراد کرد.
دکتر سانگ تجربة یکسالة خود را در مواجهة شرق آسیا، بهخصوص کرة جنوبی، با کرونا بهاشتراک گذاشت و به تبیین موارد زیر پرداخت: شرایط کووید 19 در کرة جنوبی؛ توالی کووید 19 در کرة جنوبی؛ رصد، شناسایی و نظارت؛ فاصلهگذاری اجتماعی؛ درمان؛ مدیریت همهگیری؛ سفرهای خارجی و مسافران؛ مدارس و فعالیتهای ورزشی؛ درمان و تزریق واکسن؛ و ویژگیهای خاص شرایط کوویدی در کرة جنوبی.
نخستین مورد رویتشده از کووید 19 در کرة جنوبی به 20 ژانویة 2020 بازمیگردد. از 8 میلیون تست انجام شده در 15 آوریل 2021، 133000 مورد مثبت اعلام شد. کرة جنوبی از مارس 2021 با موج چهارم همهگیری کرونا، بهخصوص در سئول، مواجه است. این کشور موج اول را در فوریه و مارس 2020، موج دوم را در اوت و سپتامبر 2020، موج سوم را در دسامبر 2020 و ژانویة 2021 پشتسر گذاشت. فاصلهگذاری اجتماعی؛ تعطیلی رستورانها و کافهها، مراکز ورزشی، تفریحی و خرید، مهدکودکها، مدارس و دانشگاهها؛ لغو نشستها و گردهماییها و محدودکردن نفرات به چهار نفر؛ اطلاعرسانی عمومی و شبکهای؛ تعبیة سیستم کیو-آر کد برای مکانهای عمومی؛ اجباریکردن استفاده از ماسک؛ تجهیز مراکز درمانی؛ گرفتن تست کرونا از افراد و گروهها؛ و عرضة خدمات درمانی و واکسن از جمله اقدامهای کلی دولت کرة جنوبی در هریک از این موجها همهگیری بوده است.
فیلم این سخنرانی در کانال اینستاگرام دانشکدة مطالعات جهان به نشانی زیر در دسترس علاقهمندان است.
iranian_studies_ut
[/av_textblock]
[av_slideshow size=’featured’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’11338′][/av_slide]
[/av_slideshow]
دیدگاهتان را بنویسید