نشست عمومی کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان؛ معرفی فعالیت ها و کارگروه های تخصصی
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_slideshow size=’featured’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’2657′ slide_type=” video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=” title=” link_apply=” link=” link_target=”][/av_slide]
[av_slide id=’2658′ slide_type=” video=’http://’ mobile_image=” video_ratio=’16:9′ video_controls=” video_mute=” video_loop=” video_autoplay=” title=” link_apply=” link=” link_target=”][/av_slide]
[av_slide id=’2660′][/av_slide]
[/av_slideshow]
[av_textblock size=’17’ font_color=” color=”]
نشست عمومی کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان؛ معرفی فعالیت ها و کارگروه های تخصصی
نشست عمومی کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان روز دوشنبه 18 اردیبشت ماه با حضور دانشجویان، دکتر سعید رضا عاملی؛ رییس و دکتر جواد شعرباف؛ نایب رییس هیات مدیره انجمن ایرانی مطالعات جهان، دکتر حشمت السادات معینی فر؛ رییس کمیته دانشجویی و روسای کارگروه های چهار گانه “کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان” در تالار حنانه دانشکده مطالعات جهان برگزار و ضمن معرفی فعالیت ها به برنامه های آتی این کمیته اشاره نمود.
در ابتدای جلسه دکتر سعیدرضا عاملی؛ رییس انجمن ایرانی مطالعات جهان، به ایراد سخن پرداخت و گفت:”واقعیت این است که اگر ظرفیت دانشجویی در دانشگاهی فعال باشد، می توانیم بگوییم که برای موفقیت آن مجموعه تضمینی وجود دارد؛ چون دانشجو هم ذهن آماده تری و هم خلاقیت بیشتری، و هم توانایی در نوآوری های بیشتری دارد و هم خون تازه ایی هست، برای پیکره علم و دانش در یک محیط؛ و اگر این فعالیت و توانایی خود را بروز دهد، می توانیم قدم های بلندی را برداریم. متوسط عمر معلم ها در امریکا از بالاترین حد امید به زندگی برخوردارند و این به دلیل این است که معلم ها همیشه با چهره های جوان، توانا و بانشاط ارتباط دارند و این بر خودش هم تاثیر می گذارد، تا بتواند قدم های بعدی را بردارد. من چند نکته را در جمع شما می خواهم طرح کنم، اول این که موضوعات راهبردی در جهان وجود دارد، و یک دانشجوی کشور شناسی اولا نباید خود را محدود به کشور مورد مطالعه خود تکند، بلکه به سایر کشورها هم توجه باید کند، لایه های موضوعی که وجود دارد واقعا اهمیت دارد، الان مساله صلح و آرامش در جهان مساله مهم و پر اهمیت و بنیادین است، مشکلاتی که در حوزه قانون گذاری در حوزه بین الملل وجود دارد، مثلا این ظرفیت حقوقی که می تواند تحریم ایجاد کند، و این باید مورد بازنگری قرار گیرد. الان به سادگی تحریم می کنند و در یک زمان کوتاه ارزش پولی یک کشور به یک سوم کاهش می یابد. یا موجب تحریم دارویی یک کشور می شود، و مرگ و میر بسیار گسترده در میان کودکان و کهنسالان به وجود می آورد، لذا اگر ما ظرفیت خود را بزرگ ببینیم می توانیم کم کم قدم ها را به این سمت تنظیم کنیم و وضع را تغییر دهیم. خواهش من این است که روی موضوعات استراتژیک توجه داشته باشیم. نکته دوم بحث استمرار در همکاری است،
وی در ادامه گفت: این جلسه اگر به همین جلسه تمام شود، اتفاق مهمی نمی افتد ولی اگر استمرار یافته و پایه یک کار درازمدت را بگذارد و بعد از این که در مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شدید شما آلومینیای دانشگاه تهران هستید، ما نباید خود را در دانشگاه تهران موقت بدانیم. نکته آخرم این است که من تنوع تجربه دارم و به این نتیجه رسیده ام که آدم هایی که به حاشیه نمی پردازند و روی موضوع خود متمرکز می شوند، موفقند. خود شما مهم هستید، روزی 14 ساعت کار کنید و متخصص شوید همه به علم شما نیازمند می شوند، و اگر کار جمعی کنیم به حتم به نتایج بالایی دست می یابیم. امیدوارم نشست خوبی داشته باشید.”
در ادامه دکتر حشمت السادات معینی فر؛ رییس کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان با شعری از حافظ (ره) سخنان خود را آغاز کرد و گفت: “کمیته دانشجویی با همت خودِ شما اداره خواهد شد و من صرفا به هماهنگی هایی در روند کار اقدام خواهیم کرد و همانگونه که از اسم این کمیته روشن است، متعلق به شماست.
دکتر معینی فر همچنین گفت: دانشگاه بدون دانشجو هیچگونه وجودی ندارد، و ما به عنوان اساتید دانشگاه باید در خدمت دانشجویان باشیم و فضایی ایجاد کنیم که به پرورش نسل جدید و نیرو برای دانش کشور فراهم کنیم، که هیچ کدام اینها میسر نخواهد شد مگر این که ما بتوانیم دانشجویان خوبی داشته باشیم، کسانی باشند که علاقه مند باشند، کسانی باشند که خودشان را از جامعه دانشگاهی دور ندانند.
رییس کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان در خاتمه یاداور شد: خودتان را عضوی از کمیته دانسته و خود طرح بدهید و خود مجری بوده و فعال باشید. دوستان خود در دانشکده و دانشگاه های دیگر را به عضویت در این کمیته فرا بخوانید، ما می توانیم با دانشگاه های دیگر هم تعامل کنیم.
در ادامه این نشست مسولین کارگروه های کمیته دانشجویی انجمن ایرانی مطالعات جهان(سعیده کوزه گری؛ کارگروه آثار، فریبرز محمد خانی؛ کارگروه قلم و نشر، طاها اکرمی؛ کارگروه علمی – آموزشی و سید مصطفی مصطفوی؛ کارگروه روابط عمومی و امور بین الملل) به معرفی وظایف، اهداف و برنامه های کارگروه ها پرداختند.
[/av_textblock]
[/av_one_full]
دیدگاهتان را بنویسید