مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود دانشکده مطالعات جهان
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_slideshow size=’featured’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’3263′][/av_slide]
[/av_slideshow]
[av_textblock size=’16’ font_color=” color=”]
مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود دانشکده مطالعات جهان
مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود دانشکده مطالعات جهان با حضور هیات رییسه، اعضاء هیات علمی و دانشجویان ورودی سال 1396 دوشنبه 3 مهرماه در تالار حنانه دانشکده مطالعات جهان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر سعیدرضا عاملی؛ رییس دانشکده مطالعات جهان ضمن خیر مقدم به حضار و به ویژه دانشجویان ورودی جدید گفت: اگر چه شروع سال تحصیلی در ماه پاییز است ولی ورود شما دانشجویان عزیز به دانشکده فصل بهار دانشکده است.
وی سپس دانشجویان را بر رعایت سه اصل نظم، کار و تلاش و تفکر و خلاقیت توصیه کرد و گفت: نظم عامل مهم ارتقاء کیفیت در آموزش، پژوهش و زندگی است. اگر نظم نباشد بسیاری از توانایی های یک انسان خاموش می شود. پس تقاضا دارم که در کار علمی منظم باشید. به صورت منظم در کلاس ها حضور داشته باشید و تمامی پروژه های پژوهشی خود را با نظم خاص پیش ببرید.
دومین مطلب کار و تلاش شماست. تنها با کار و تلاش می توان به درجات موفقیت دست پیدا کرد. امام خمینی(ره) فرموده اند: “خدا کارگر است، کار جلوه خدا است”. همه ی کار و تلاش ها در گرایش های مختلف علمی ارزش والایی دارد. به دلیل بیداری اندیشمندان یک جامعه است که مردم آن جامعه احساس امنیت می کنند.
و نهایتا موفقیت های ما محصول تفکرتحلیل و خلاقیت ها معطوف به حل مسئله است. اگر یک فرد اهل اندیشه و تفکر باشد، می تواند حل مسأله کند. جنس علم نیز حل مسأله است. حل مسأله وجه مشترک همه ی علوم است. یک پزشک درمان می کند و… مسأله شماها، تنظیم روابط کشور ایران با دیگر کشورهای مورد مطالعه شما است. این مسئله شامل حوزه های مختلف فرهنگ، اقتصاد، سیاست و روابط منطقه ای است. تفکر در زبان عربی از ریشه فَرک است. فَرک به معنی داشتن سوزنی است که با استمرار و تلاش حفره ای را ایجاد می کند. “تیلور”، تفکر را محصول یک جریان ارتباطی می داند و میگوید:The more contact you have, the more understanding you experience . در نتیجه تفکر تحلیلی محصول آمیخته شدن با موضوع مورد پژوهش است.
رییس دانشکده مطالعات جهان در ادامه گفت: مطالعات جهان یک مطالعه پیچیده و چند وجهی است و در همان ابتدا که وارد مطالعات کشور شناسی می شوید، به دنبال موضوع مورد علاقه خود باشید و آن را انتخاب بکنید. توجه فرمایید که دایره ندانسته های ما بسیار گسترده تر از دانسته های ما است. سازمان بین المللی ارتباطات سال 2017 را به عنوان: Big Data, Big Impact” ” نامیده است که این نشان دهنده اهمیت بسیار زیاد “داده ها” در عصر الگوریتم و جهان داده ای شده است که عرصه فهم ما از جهان را دقیق تر می کند.
دکتر عاملی همچنین خاطرنشان کرد: آرزوی اساتید این دانشکده موفقیت دانشجویان است و کار معلمی جزئی از زندگی اساتید است. شما دانشجویان عزیز احساس مسئولیت اجتماعی در زندگی، جامعه و دانشکده داشته باشید.
دکتر عاملی سپس به ذکر تاریخچه دانشکده مطالعات جهان پرداخت و گفت: شما می توانید پایه گذار اندیشه های جدید باشید و در جامعه تاثیر بگذارید. آرمان انسان، واقعیت است پس برای آن تلاش بکنید.
در ادامه فیلم مستند دانشکده مطالعات جهان به کارگردانی؛ سید وحید نمازی، دانش آموخته مطالعات آمریکای دانشکده مطالعات جهان در جهت معرفی دانشکده و اساتید آن برای دانشجویان جدید الورود نمایش داده شد.
سخنران بعدی این مراسم، دکتر ناهید پوررستمی؛ معاون آموزشي و پژوهشي دانشکده مطالعات جهان بود که ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان جدید، از قانون و مقررات آموزشی گفت و دانشجویان را به مطالعه دقیق دستنامه دانشجویی 97-1396 تاکید کرد.
در ادامه دکتر جواد شعرباف، معاونت مالی و اداری دانشکده مطالعات جهان نیز سخن خود را با روایتی از امام علی(ع)، “در بهار عمرتان تلاش بکنید که از توانایی جسمتان به روحتان ببخشید.” آغاز کرد و دانشجویان را به تلاش در راه علم و پژوهش توصیه کرد. وی در ادامه از قانون و مقررات اداری سخن گفت و دانشجویات را به عضویت و شرکت فعال در انجمن های دانشجویی دعوت کرد.
مراسم آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود دانشکده مطالعات جهان با پخش قسمت دوم فیلم مستند دانشکده و معرفی قسمت های مختلف آن پایان یافت.
لازم بذکر است که در بخش دوم این برنامه دانشجویان با مدیران گروه های مطالعاتی خود به بحث و بررسی نشستند.
[/av_textblock]
[/av_one_full]
دیدگاهتان را بنویسید