دیدار مدیر مرکز تاریخ غرب آسیای دانشگاه ارفورت آلمان از دانشکده مطالعات جهان
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_slideshow size=’featured’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide slide_type=’image’ id=’358′ video=” mobile_image=” video_ratio=” title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=”][/av_slide]
[/av_slideshow]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
پروفسور شِبلر؛ مدیر مرکز تاریخ غرب آسیای دانشگاه ارفورت آلمان روز دوشنبه اول شهریور ماه با مسوولان دانشکده مطالعات جهان به بحث و گفتگو نشستند. در ابتدای این جلسه دکتر سعیدرضاعاملی؛ رییس دانشکده مطالعات جهان ضمن خوش آمد گویی به پروفسور شِبلر؛ مدیر مرکز تاریخ غرب آسیای دانشگاه ارفورت آلمان و ذکر تاریخجه ای از دانشکده مطالعات جهان به معرفی دانشکده، گروه های آموزشی و فعالیت های آموزشی و علمی پژوهشی دانشکده پرداخت.
دکتر عاملی ضمن اشاره به فعالیت گروه های آموزشی دانشکده بخصوص گروه مطالعات کشورهای آلمانی زبان و ارتباطات این گروه با دانشگاه های آلمانی زبان از همکاری های علمی -پژوهشی دو جانبه استقبال کردند.
سپس پروفسور شِبلر ضمن ابراز خوشحالی از سفر به ایران و بازدید از دانشکده مطالعات جهان به تشریح فعالیت های مرکز تاریخ غرب آسیای دانشگاه ارفورت آلمان پرداخت و بستر همکاری این مرکز با دانشکده مطالعات جهان را بسیار مناسب دانست. وی نیز خواستار همکاری های علمی دو طرف شد.
مدیر مرکز تاریخ غرب آسیای دانشگاه ارفورت آلمان همچنین با ذکر اینکه از نوامبر سال 2017 میلادی یک مرکز تحقیقاتی تاریخ غرب آسیا در شهر بیروت کشور لبنان به ریاست ایشان افتتاح خواهد شد، خواستار همکاری های فشرده دو طرف بعد از افتتاح این مرکز در بیروت شد.
همچنین دکتر دوستی زاده؛ عضو هیئت علمی گروه مطالعات آلمان دانشکده مطالعات جهان با اشاره به فعالیت های گروه مطالعات کشورهای آلمانی زبان به نوع همکاری های علمی با دانشگاه های آلمانی زبان تا کنون پرداخته و نمونه هایی از برنامه های تبادل اساتید و دانشجویان را ذکر کرد و نسبت به ایجاد زمینه های همکاری دو طرف ابراز خوشبینی نمود.
در ادامه ضمن بیان ایده های طرفین نسبت به همکاری های علمی در آینده، در نتیجه قرار شد دو طرف زمینه های بازدید علمی دانشجویان و اساتید گروه مطالعات کشورهای آلمانی زبان از کشور آلمان را در تابستان 1396 و یک گروه از دانشجویان و اساتید دانشگاه ارفورت در سال 1397 برای بازدید از ایران و ایجاد گفتمان علمی-فرهنگی را فراهم کنند. قرار بر این شد که این ایده با تهیه یک طرح از طرف خانم پروفسور شِبلر و تایید روسای دانشکده مطالعات جهان و مرکز تاریخ غرب آسیای دانشگاه ارفورت اجرایی شود.
عمومی | |
7/6/1395 | |
روابط عمومی و بین الملل |
[/av_textblock]
[/av_one_full]
دیدگاهتان را بنویسید