دکتر صبار، سمینار چشمانداز فضای مجازی: راهنمای روندها، الگوها و توسعههای 2019
[av_slideshow size=’featured_large’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide slide_type=’image’ id=’7670′ video=” mobile_image=” video_ratio=” title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=”][/av_slide]
[/av_slideshow]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
دکتر شاهو صبار، سخنران چهارم سمینار چشمانداز فضای مجازی: راهنمای روندها، الگوها، و توسعههای 2019، در زمینة مسائل و رویکردهای امنیت سایبری در جهان در سالهای اخیر، همچنین چشمانداز مسائل پیشرو در سالهای آینده گزارشی ارائه کرد. بنا بر این گزارش، سالانه اطلاعات گاه حساس صدها میلیون نفر، از جمله اطلاعات اقتصادی و اطلاعات مربوط به بهداشت و درمان افراد، در حمله به بانکهای اطلاعاتیِ برخط (آنلاین) بهسرقت میرود. این امر هم از نظر تعداد موارد حمله و هم از نظر هزینهای که به افراد، مؤسسهها و بهطور کلی جامعه تحمیل میکند در حال شدتیافتن است.
به گفتة او، پیشبینیها نشان میدهد که در سالهای آینده این حملات احتمالاً پیچیدگی بیشتری مییابد. برای مثال، ممکن است هکرها که با مسدودکردن دسترسی افراد به اطلاعات روی رایانة شخصی، باجخواهی میکنند، دست به روشهای شبکهای برای گسترش قربانیانشان بزنند و از قربانیان بخواهند که اگر میخواهند اطلاعات خود را پس بگیرند، یا باید مبالغ کلانی پرداخت کنند یا ترتیبی بدهند که چند نفر دیگر قربانی همان حمله شوند.
صبار گفت که نهادهای فعال در زمینة امنیت سایبری توصیه میکنند که دولتها باید مقررات مربوط به این حوزه را تقویت کنند و مؤسسات نیز باید با مجهزساختن خود به سختافزارها و نرمافزارها مدرن و با بهکارگیری متخصصان کارآمد، خود را در مقابل حملات تا حدی ایمن سازند.
[/av_textblock]
دیدگاهتان را بنویسید