حضور معاون بینالملل دانشگاه تهران در دانشکدة مطالعات جهان
دکتر الهام امینزاده، معاون بینالملل دانشگاه، در روز شنبه 7 بهمن 1402، با دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس دانشکدة مطالعات جهان، دیدار و گفتگو کرد.
در این نشست با هدف طرح موارد بینالملل دانشکده با معاون بینالملل دانشگاه و بهبود روند جاری، دکتر حامد وفایی، معاون معاونت بینالملل، دکتر احسان رسولینژاد، معاون اداری و مالی دانشکده، دکتر محمد سلطانینژاد، مشاور بینالملل دانشکده، دکتر جواد رکابی شعرباف، مدیرگروه مطالعات غرب آسیا و آفریقا، و دکتر حشمتالسادات معینیفر، دانشیار گروه مطالعات هند، حضور داشتند.
دکتر عاملی با تأکید بر شفافسازی و سادهسازی فرایندها، بروکراسی پیچیدة اداری را مخل انجام امور دانست. همچنین، سامانهسپاری فرایندها را با لحاظ ملاحظات و ضرورتهای فعالیتهای بینالمللی خواستار شد. همچنین، بر لزوم تخصیص امکانات مناسب ازجمله خوابگاه برای دانشجویان بینالملل، و تأمین اسکان اساتید خارجی صحه گذاشت. فرصت مطالعاتی برای دانشجویان این دانشکده برای پژوهش میدانی در کشور مورد مطالعة خود، و حرکت بهسمت تقاضامحورشدن پایاننامهها با تأمین هزینههای آن از اهم سخنان رئیس دانشکدة مطالعات جهان در این نشست بود. اهمیت حضور اساتید خارجی در این دانشکده در تقویت بنیة علمی و آموزشی آن، دیگر محور سخنان ایشان را در این نشست تشکیل داد.
دکتر امینزاده خواستار ارتباط بیشتر و بهینهتر سه دانشکدة مطالعات جهان، زبان و ادبیات خارجی، و حقوق و علوم سیاسی با هم و با معاونت بینالملل شد. ایشان با بیان مبهمبودن فرایند شهریههای پرداختی دانشجویان بینالملل، خبر از رفع آن داد. اشراف ایشان به مسائل مبتلابه فعالیتهای بینالملل، نمودی از امکان طرح و یافتن راهحل برای آن بود.
دکتر وفایی، با ابراز خرسندی از تأسیس سه رشتة جدید «مطالعات چین»، «نظام قدرت جهانی»، و «جهانیشدن و فرهنگ» در مقطع کارشناسیارشد در دانشکدة مطالعات جهان، فعالیتهای بینالمللی این دانشکده را در جهت تحقق اهداف عالی دانشگاه و تأمین نیروی انسانی متخصص در مسائل مختلف جهان و کشورهای آن ستود و خواستار تقویت و ارتقای هرچه بیشتر آن شد.
دکتر سلطانینژاد، با معرفی ظرفیتهای دانشکدة مطالعات جهان در برگزاری دورههای ایرانشناسی برای دانشجویان بینالملل دانشگاه تهران، و دورههای مختلف دیپلماسی برای کاربران و متقاضیان داخلی، آمادگی این دانشکده را برای فعالیتهای بیشتر و هدفمندتر ابراز داشت.
دکتر معینیفر بر اهمیت فعالیتهای میدانی و بینالمللی برای اساتید و دانشجویان این دانشکده، تأکید کرد.
دکتر شعرباف بر اهمیت نقش دیپلماسی و آموزش آن تأکید و آمادگی و ظرفیتهای این دانشکده را معرفی کرد. برگزاری دورههای کوتاهمدت ایرانشناسی برای دانشجویان بینالملل دانشگاه تهران، و اهمیت آن از دیگر مباحث مؤکد ایشان بود. تسهیل تعاملات خارجی و تبادل استاد و دانشجو با دیگر دانشگاههای دنیا، از موارد درخواستی دکتر شعرباف نیز بود. زمینة مناسب در عمان برای همکاری علمی و آموزشی، دیگر محور سخنان مدیرگروه مطالعات غرب آسیا و آفریقا را تشکیل داد.
این جلسه با آمادگی دانشکدة مطالعات جهان برای افزایش همکاریهای بینالمللی و مساعدت معاونت بینالملل در تحقق هرچه بیشتر آن به پایان رسید.
دیدگاهتان را بنویسید