حضور معاون برنامهریزی و توسعة منابع دانشگاه در دانشکدة مطالعات جهان
در روز چهارشنبه 11 آبان 1401، دکتر احمد نوحهگر، معاون برنامهریزی و توسعة دانشگاه، با اعضای هیئت رئیسه و کارکنان دانشکدة مطالعات جهان دیداری صمیمانه داشت.
در این دیدار صمیمانه با هدف طرح مسائل و مشکلات دانشکده، مهندس رسول حسینی هاشمزاده، مدیرکل منابع انسانی، مهندس علیرضا حقیقی، مدیرکل بودجه و اعتبارات، رعنا نوفرستی، مدیرکل مالی، نرگس محمودی، رئیس ادارة حسابداری مرکزی، و حسین ثابتزاده، کارشناس مسئول تلفیق بودجه، دکتر نوحهگر را همراهی کردند.
دکتر محمد سمیعی، رئیس دانشکدة مطالعات جهان، رشتهها، تنوع گرایشها و گروهها و اهم فعالیتهای دانشکده را برای دکتر نوحهگر شرح داد.
دکتر سعیدرضا عاملی، مؤسس دانشکدة مطالعات جهان، نیز با بیان اینکه دانشکدههای کوچک مشکلات بزرگتری دارند، بر فعالیتها و رویدادهای چشمگیر دانشکده در حوزة بینالملل تأکید داشت.
دکتر نوحهگر با بیان این مهم که نگاه به دانشگاه سلبی بوده و نه ایجابی، بر مشارکت جدی دانشجویان در فعالیتهای پژوهشی تأکید کرد. سپس، در جمع کارکنان دانشکده دیداری صمیمانه داشت و با تکتک کارکنان از نزدیک گفتگو کرد و در جریان فعالیتها و مشکلات آنان قرار گرفت. وی فضای همدلانه و یکدلی و همراهی در دانشکدة مطالعات جهان را ستود و گفت: «دانشکدة مطالعات جهان دانشکدهای بزرگ است که در فضایی کوچک فعالیتها و تصمیمهای بزرگی در آن رخ مینماید و افراد بزرگی در آن مشغول به کار هستند.»
دکتر نوحهگر سه رکن اصلی دانشگاه را همکاران غیرعلمی، همکاران علمی و دانشجویان برشمرد و افزود: «پشتیبان اصلی علم و دانش در دانشگاه و ریلگذاران قطار حرکت دانشگاه، همکاران غیرعلمی هستند.» وی با تأکید بر اینکه قطار علم و توسعه در کشور باید سرعت بیابد، گفت: «در هیچ کشوری توسعه و پیشرفت محقق نخواهد شد، مگر با پیشرفت در دانشگاهها و وجود دانشگاههایی توسعهیافته. برنامهریزی، کارآفرینی، مدیریت و اساساً هر تحولی از دانشگاهها شکل میگیرد.»
معاون برنامهریزی و توسعه، دانشگاه تهران را طلایهدار توسعة علمی کشور خطاب کرد و لازمة آن را داشتن کارکنانی بانشاط در محیطی آرام دانست. لذا، بر توجه جدی به همة مسائل کارکنان، هم بهلحاظ روحی و هم مالی تأکید کرد و افزود: «موارد فرهنگی، ورزشی، زیرساختی و مالی همکاران حداقل مواردی است که نیاز به تأمین و توجه جدی دارد.»
دکتر نوحهگر شورای صنفی دانشگاه را بازوی فکری و اجرایی خطاب کرد که با پرهیز از نگاه جزیرهای به مشکلات همکاران غیرعلمی، موجبات رسیدگی بهتر و کارآمدتر را تأمین میکند و تأکید کرد: «همکاران باید در کنار مدیران برای ادارة دانشگاه و حل مسائل و مشکلات آن قرار گیرند.» وی حفظ کرامت کارمندان را رکن نخست هر چیزی خطاب کرد.
معاون برنامهریزی و توسعه بهجای تقلیل و انحلال، رویکرد کمک به مراکز مختلف را برای بازیابی و ارتقا سرلوحة خود عنوان کرد و افزود: «مقولة آموزش مهارتها به کارکنان علمی و غیرعلمی دانشگاه باید تقویت شود. ادامة تحصیل کارکنان و آشنایی آنان با مسائل و دانش روز به نفع دانشگاه خواهد بود.»
دکتر نوحهگر با بیان اینکه توسعة پایدار در سایة آرامش پایدار و سلامت پایدار رخ خواهد داد، افزود: «باید به پایداری توسعه رسید و به این مهم نخواهیم رسید مگر اینکه در افکار، دیدگاهها و اندیشههای خود به کرامت انسانی پایبند باشیم و نیروی انسانی را بهمنزلة نرمافزار توسعة انسانی بنگریم.» همچنین، بر انتقاد سازنده تأکید داشت و گفت: «انتقاد شما از ما، ما را به چالش و تلاش بیشتری خواهد رساند.»
دکتر نوحهگر ازجمله اقدامهای صورتگرفته و در حال انجام را موارد زیر برشمرد: رسیدگی به رتبهبندی و تبدیل وضعیت کارکنان، احداث مهدکودک، احداث استخر 2500 مترمربعی؛ و افزود فعالیتهای بیشتری در دست انجامدادن است که بهزودی به اطلاع خواهد رسید.
دکتر نوحهگر دربارة تغییر بیمة دانشگاه به بیمة رازی نیز سخن گفت و این تغییر را با هدف عرضة خدمات بیشتر به بیمهگذاران عنوان کرد.
دکتر حسینی نیز بر بررسی ساختار دانشکده و احیای پستهای آن تأکید کرد. همچنین، دربارة تخصیص سختی کار و اصلاح آییننامة استخدامی کارکنان سخن گفت.
دیدگاهتان را بنویسید