برگزاری کارگاه آموزشی «آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي علمي دانشگاه تهران» در دانشکده مطالعات جهان
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_slideshow size=’featured’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide slide_type=’image’ id=’358′ video=” mobile_image=” video_ratio=” title=” link_apply=” link=’lightbox’ link_target=”][/av_slide]
[/av_slideshow]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
کارگاه آموزشی «آشنايي با پايگاههاي اطلاعاتي علمي دانشگاه تهران» روز دوشنبه 26 مهرماه 95 در محل تالار ملل دانشکده مطالعات جهان برگزار شد. این کارگاه به درخواست و هماهنگی کتابخانه دانشکده مطالعات جهان با کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران توسط خانم الله یار؛ نماینده و مدیر آموزش شرکت فرا آیدا برگزار گردید.
در ابتدای این کارگاه آموزشی که با استقبال چشمگیر و حضور فعال دانشجویان دانشکده از گروه های مختلف آموزشی برگزار گردید، دکتر فریبا افکاری؛ رییس کتابخانه دانشکده مطالعات جهان ضمن تشکر از استقبال دانشجویان و همراهی و مساعدت مسوولان دانشکده مطالعات جهان جهت فراهم ساختن امکان برگزاری کارگاه های مورد نیاز دانشجویان، توضیحاتی در خصوص اهمیت و ویژگی های استفاده از پایگاه های اطلاعاتی دانشگاه تهران داده و گفت: شناسایی پایگاه ها و منابع تخصصی در هر رشته و استناد صحیح با استفاده از روشهای علمی، امروزه از ضروزی ترین گام های پژوهش به شمار میرود. توسعه سواد اطلاعاتی و همگامی با آخرین دستاورد های پژوهشی، محققان را در ارایه هر چه بهتر پژوهش ها یاری رسانده و موجب ارتقای رتبه علمی دانشگاه می گردد.
سپس خانم الله یار دانشجویان را با چند پایگاه علمی که دانشگاه تهران امکان استفاده از آن را فراهم نموده است آشنا نمود و توضیحاتی در خصوص روش های جستجوی منابع مختلف الکترونیکی در پایگاه هایScopus science direct, proquest, Thomson Reuters (ISI) با توجه به موضوعات مورد نظر و گروه های دانشکده (علوم سیاسی ، علوم اجتماعی ، …. ) ارائه داد.
مدیر آموزش شرکت فرا آیدا در ادامه به تبیین مسائلی همچون؛ آشنایی با محتوا، جستجو و امکانات این پایگاه های اطلاعاتی و روش های دستیابی به کتابها، مقالات، روزنامه ها و مجلات و پایان نامه ها پرداخت و به محدودیت ها و شرایط استفاده از هر منبع و نکات فنی و ویژگی های تخصصی مورد نظر جهت آگاهی شرکت کنندگان اشاره نمود.
در طول جلسه نیز به کلیه پرسش های دانشجویان و اساتید شرکت کننده در کارگاه پاسخ داده شد.
عمومی | |
27/7/1395 | |
روابط عمومی و بین الملل |
[/av_textblock]
[/av_one_full]
دیدگاهتان را بنویسید