تودیع و معارفة معاون اداری و مالی دانشکده
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
جلسة تودیع و معارفة معاون اداری و مالی دانشکدة مطالعات جهان در روز دوشنبه 26 آذر 1397، در تالار حنانة دانشکدة مطالعات جهان با حضور اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان برگزار شد.
در این نشست دکتر سعیدرضا عاملی، رئیس دانشکدة مطالعات جهان، ضمن تقدیر از زحمات شش سالة دکتر جواد رکابی شعرباف، در سمت معاون اداری و مالی دانشکده، از ایشان با عنوان میراث هشت سال دفاع مقدس و بانی تأسیس فعالیتها خوب و رشتههای مهم در حوزة کشورهای عربزبان در دانشکده یاد کرد و افزود: «زحمت فعالیتهای اجرایی بهخصوص در دانشکدة تازهتأسیسی مثل دانشکدة مطالعات جهان زحمتی دو چندان است، بهخصوص که توسعة مکانهای دانشکده و ایجاد فضاهای جدید مطرح بوده است. دکتر شعرباف در این مدت با رغبت و با اشتیاق این قبیل فعالیتها را دنبال میکردند و با کیفیت خوبی آن هم با توجه به شرایط مالی دانشکده، فضای مطلوبی را برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان تأمین کردند.» دکتر عاملی ضمن قدردانی از تواضع و اخلاق دکتر شعرباف، از تلاشهای کیفی وی در برقراری نظم در دانشکده یاد کرد و آن را از بنیانهای مهم حفظ کیفی دانست. رئیس دانشکدة مطالعات جهان ضمن اهدای لوح تقدیر به دکتر شعرباف، عزت و سربلندی و موفقیتهای بیشتر وی را آرزو کرد. دکتر عاملی، همچنین از دکتر جهانگیر کرمی که معاونت اداری و مالی دانشکده را تقبل کردند قدردانی کرد. وی ضمن تقدیر از خدمات پیشین دکتر کرمی در این پست، برای وی توفیق آرزو کرد.
دکتر ناهید پوررستمی، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، و دکتر امیربهرام عرباحمدی، مشاور بینالملل دانشکده، همچنین، دکتر یونس شکرخواه، مدیرگروه مطالعات اروپا و دکتر روحالله حسینی، استادیار گروه مطالعات فرانسه و رئیس مؤسسة مطالعات اروپا و آمریکای شمالی، به نمایندگی از اعضای هیئت علمی دانشکده، و آقای نادر احمدی، کارشناس امور اداری و رفاهی دانشکده، به نمایندگی از کارکنان سخنرانان بعدی این نشست بودند.
پس از نمایش کلیپ تهیهشده در روابط عمومی و بینالملل دانشکده در معرفی و قدردانی از خدمات دکتر شعرباف، دکتر پوررستمی سخنان خود را با ذکر تجربة زحمات فعالیتهای اجرایی و به نتیجهرساندن آن آغاز کرد. همچنین، از لذت تماشای بهثمر نشستن این زحمات سخن گفت و در تحقق آن به دکتر شعرباف تبریک و خستهنباشید گفت. دکتر پوررستمی سابقة همکاری با دکتر شعرباف را از سال 1391 بیان کرد که در آن زمان در سمت مدیرکل بودجه و تشکیلات دانشگاه فعالیت داشت و افزود: «از همان زمان به افق دید دکتر شعرباف به محدودیتهای دانشکده آشنا بودم و زمانی که در دانشکده در سمت معاون آموزشی مشغول به کار شدم شاهد روی باز دکتر شعرباف به دانشجویان و مشکلات شهریه بودم. به مدد تمهیدات ایشان در این دانشکده، بهخصوص نودانشجویان که امکان دریافت وام در ترم اول را ندارند، هیچ دانشجویی نداشتیم که به دلایل مالی از تحصیل بازمانده باشد.» همچنین، از تمهیدات وی در تجهیز کتابخانه و خرید کتاب و تجهیز دانشکده به شبکة بیسیم یاد کرد و افزود: «فقط بحث مالی نیست، بلکه انتخاب و تأیید و بهنتیجه رساندن کار فرایند بسیار زیادی داشته است.» دکتر پوررستمی با قدردانی مجدد از دکتر شعرباف، توفیق دکتر کرمی را در سمت جدید خواستار شد.
دکتر حسینی با بیان بیتکلف، شیوا و طنز خود از متانت، بلندنظری، گشادهدستی، وسعت نظر و گشادهرویی دکتر شعرباف سخن گفت که ریشه در آشنایی ایشان با ادبیات دارد و از فراقت او از این سمت ابراز خوشحالی کرد که موجبات سپریکردن زمان بیشتر با همکاران و رونق نشستها، فعالیتهای مشترک علمی، فرهنگی و هنری، و سفرهای گروهی خواهد شد. دکتر حسینی از جنبههای مختلف شخصیت دکتر شعرباف و تواناهای وی سخن گفت؛ از جمله سختگیری و توان او بهعنوان معاون اداری و مالی در پای کار ساختمانسازی و عوامل آن در دانشکده که ساعتی بعد با ظرافت علمی و بحث جدی علمی و پژوهشی در سر کلاس همراه میشد و توانایی قلم ایشان که وی را ادیب، نویسنده و نمایشنامهنویس یادکرد.
دکتر شکرخواه نیز با استادی خود در سخنوری، با بیان تمثیل از زحمات دکتر شعرباف قدردانی کرد. وی گفت: «پاسبانی بر سرچهارراهی مدام دست خود را تکان میداد. عابری از او پرسید:’چه میکنی؟‘ پاسخ داد: ’زرافهها را دور میکنم.‘ عابر دوباره پرسید: ‘آخر اینجا که زرافهای نیست؟‘ پاسبان گفت: ‘پس من کارم را خوب انجام دادهام.‘ این واقعیت که زرافهای بوده که پاسبان دور کرده یا نبوده قضاوتی است بر عهدة حاضران. شاهد اقدامات دکتر شعرباف را در دانشجویان باید دید.» همچنین، با تمثیلی از نام دکتر شعرباف و دکتر کرمی برای هر دو توفیق خواستار شد.
دکتر عرباحمدی با توجه به رابطة تنگاتنگ روابط عمومی و بینالملل با معاونت اداری و مالی، با تشکر از دکتر شعرباف افزود: «در انجام امور دانشکده گاه دغدغة ایشان بسیار بیش از من بود و پیگیریها و دلسوزیهای ایشان ستودنی است.» دکتر عرباحمدی از ویژگی نظم و انظباط دکتر شعرباف در امور و چهرة جدی وی در انجام امور در کنار روحیة بسیار بشاش و شوخطبع وی در سفرها و نشستهای دوستانه یاد کرد. همچنین، برای دکتر کرمی آرزوی موفقیت کرد.
آقای احمدی که در زیرمجموعة مالی و اداری همکاری نزدیک با دکتر شعرباف داشته است، روحیة عشق و جانبازی دکتر شعرباف را ستود و از مدیریت مالی وی در حفظ رفاه کارکنان و نیروهای خدمات و عرضة خدمات بهینه به اعضای محترم هیئت علمی و بهینهسازی فرایندها یاد کرد که در همه حال سلامت روحی و جسمانی افراد و دانشجویان دغدغة ایشان بوده است. آقای احمدی ضمن قدردانی از دکتر عاملی که با تسلط بر فضای سازمانی، گامی فراتر نهاده و همواره سخن از خانوادة مطالعات جهان به میان میآورد، همچنین تشکر از اعضای هیئت رئیسه، برای دکتر کرمی آرزوی توفیق کرد.
در خاتمه دکتر شعرباف ضمن سپاس از سخنان همکاران در این نشست، از فعالیتهای شش سالة خود ابراز خشنودی کرد و گاه تندی و کندی احتمالی در انجام امور را زادة ویژگی آن دانست که هیچ هدفی جز انجام بهینة امور و به نفع مخاطب آن در نظر نبوده است. همچنین، از دکتر کرمی تشکر کرد که بار این کار را در این شرایط سخت بر دوش گرفتند و تذحیه کردند و از وقت، انرژی و فراغت خود گذشتهاند.
دکتر کرمی پذیرش این پست را بعد از دکتر شعرباف و با توجه به گسترش دانشکده، امری دشوار خواند و از جدیت وی که تماموقت در اختیار دانشکده بود قدردانی کرد.
این نشست صمیمی اعضای خانوادة مطالعات جهان با اهدای هدایایی به پاسداشت خدمات دکتر شعرباف و آرزوی توفیق برای دکتر کرمی خاتمه یافت.
[/av_textblock]
[av_slideshow size=’featured_large’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’7206′][/av_slide]
[av_slide id=’7207′][/av_slide]
[av_slide id=’7208′][/av_slide]
[av_slide id=’7209′][/av_slide]
[av_slide id=’7210′][/av_slide]
[av_slide id=’7211′][/av_slide]
[av_slide id=’7212′][/av_slide]
[av_slide id=’7213′][/av_slide]
[av_slide id=’7214′][/av_slide]
[av_slide id=’7215′][/av_slide]
[av_slide id=’7216′][/av_slide]
[av_slide id=’7217′][/av_slide]
[av_slide id=’7218′][/av_slide]
[av_slide id=’7219′][/av_slide]
[/av_slideshow]
دیدگاهتان را بنویسید