[av_slideshow size=’featured’ animation=’slide’ autoplay=’false’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’4455′][/av_slide]
[av_slide id=’4456′][/av_slide]
[av_slide id=’4457′][/av_slide]
[av_slide id=’4452′][/av_slide]
[/av_slideshow]
[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
کتابخانة دانشکدة مطالعات جهان در زمرة کتابخانههای تخصصی دانشگاهی کشور است که بهطور عمده حاوی منابعی در حوزة مطالعات تاریخی، ادبی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، هنری، دینی و فلسفی با تمرکز بر کشورهاست. منابع غنی کتابخانه بهطور گستره پیرامون کشورهای اروپایی و بهطور خاص بریتانیا، فرانسه، آلمان، اسپانیا، روسیه و شرق اروپا، همچنین کشورهای هند، ژاپن، آمریکای لاتین و نیز ایالات متحدة آمریکاست. همچنین، منابع و کتابهایی به زبان عربی با موضوع مصر، عراق، فلسطین و کشورهای خاورمیانه بهصورت چاپی و الکترونیکی وجود دارد که دانشجویان میتوانند با دانلود در داخل دانشکده، از آنها استفاده کنند.
تعداد 2500 جلد کتاب نیز به زبان ترکی (خط عثمانی و لاتین) در مخزن کتابخانه وجود دارد که در زمرة منابع خاص و نایاب در دانشگاه تهران بهشمار میرود. مطالعات مربوط به جهان و مطالعات قارهای با تمرکز بر تاریخ، فرهنگ، اقتصاد و سیاست مناطق مختلف جهان نیز محل توجه اصلی کتابخانه است. همچنین، اخیراً، با توجه به تأسیس رشتة ایرانشناسی، کتابخانه اقدام به تهیة کتابهای مربوط به این حوزه به زبانهای فارسی و انگلیسی کرده است.
منابع کتابخانه متشمل است بر کتاب، نشریات تخصصی و علمی (ماهنامه و فصلنامه) همچنین بولتنهای ویژه و بخش دیجیتالی مشتمل بر منابع الکترونیکی (کتاب، نشریه و فیلم) در حوزههای تخصصی ذکرشده.
کتابخانة دانشکده مجهز به بخش کتابهای مرجع در حوزههای عمومی و تخصصی به زبانهای فارسی، انگلیسی، فرانسوی، روسی، آلمانی، عربی، ژاپنی، و اسپانیایی است.
کتابخانة دانشکده دارای بخش مخزن باز و در دسترس، مرجع، پایاننامه، مجلات و نشریات و سالن قرائت و مطالعه است.
موجودی منابع بالغ بر 20 هزار جلد کتاب است که مراجعان با مراجعه به سیستمهای جستجوی کتابخانهای، کتاب مورد نظر خود را مییابند و به امانت میگیرند. هر ساله، ثبت نام در کتابخانه از اول مهر ماه آغاز میشود. دانشجویان میتوانند برای عضویت با در دست داشتن کارت دانشجویی به کتابخانه مراجعه کنند. هر دانشجو میتواند تا پنج جلد کتاب از کتابخانة دانشکده و تا دو جلد کتاب بهصورت بین کتابخانهای از دانشکدههای دیگر دانشگاه به امانت بگیرد. علاوهبر این، کتابخانة مرکزی دانشگاه نیز آمادة سرویسدهی به دانشجویان، اساتید و پژوهشگران است. مدت امانت کتاب سه هفته است و در صورت نیاز دانشجو، این مدت تمدیدپذیر خواهد بود. کتابهای امانی باید سر موعد مقرر تحویل شود، در غیر این صورت، امانتگیرنده متحمل جریمة دیرکرد خواهد شد.
همچنین، دانشجویان برای تسویهحساب کتاب باید به کتابخانة دانشکده، کتابخانة مرکزی و سایر کتابخانههایی که کتاب از آن به امانت گرفتهاند مراجعه کنند و از بازگشت کتابهای امانتی خود در سیستم اطمینان حاصل نمایند. همچنین، میتوانند هنگام ثبتنام در کتابخانه فرم مخصوص استفاده از پایگاه اطلاعات علمی دانشگاه را نیز پرکنند تا بتوانند خارج از دانشگاه نیز از این منابع غنی علمی استفاده کنند.
تمامی منابع و کتابهای «مرکز ملی مطالعات جهانیشدن» پس از انحلال مرکز در اختیار دانشکده قرارگرفت، شامل کتابهای فارسی، عربی و لاتین بالغ بر 5000 جلد و نشریات فارسی و لاتین، پژوهشهای تحقیقاتی، گزارشها و پایاننامهها مشتمل بر 2000 جلد با موضوع جهانیشدن در تمامی جهات، که در نوع خود منحصر و باارزش است. این بخش را جناب آقای نهاوندیان در 10 اسفند 1394 در محل مخزن جدید افتتاح کردند.
دانشجویان موظفاند یک نسخة چاپی و لوح فشرده از پایاننامة خود را به کتابخانة دانشکده تحویل دهند و پس از ورود اطلاعات پایاننامة خود و دریافت کد مربوط به کتابخانة مرکزی رجوع و تسویهحساب نهایی را انجام دهند.
[/av_textblock]
[/av_one_full]